placeholder

Kategórie

Rozšírte svoj dosah - Preložte svoj web a získajte nových zákazníkov

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

Chcete svoj web stránke alebo eshop posunúť na ďalšiu úroveň úspechu? Naše profesionálne prekladateľské služby z/do angličtiny a slovenčiny sú presne tým, čo potrebujete. Sme tu, aby sme vám pomohli preklenúť jazykové bariéry a dosiahnuť medzinárodný publika.

Prečo si nechať preložiť svoj obsah?

1. Rozšírenie publikácie: Preložený obsah umožňuje osloviť nových zákazníkov a prilákať ich ku svojmu produktu alebo službe.

2. Dôveryhodnosť: Kvalitný preklad podporuje dôveryhodnosť vášho podniku medzi zahraničnými návštevníkmi.

3. Globálna prítomnosť:Vaša web stránka bude prístupná ľuďom z celého sveta, čo môže viesť k rastu vašej zákazníckej základne.

4. SEO optimalizácia: Preložený obsah môže zlepšiť váš SEO a umožniť lepšie zaradenie vo vyhľadávačoch.

A to nie je všetko! Za neodolateľných 10 € vám preložíme 1800 znakov obsahu. Než sa rozhodnete, napíšte nám správu a dohodneme sa na špecifikách. Kontaktujte nás ešte dnes a začnite šíriť váš odkaz bez jazykových bariér!

Inštrukcie

Vašu webstránku v súbore word ako aj špecifikácia, ktoré časti webstránky potrebujete preložiť.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravíme! Sme skupina prekladateľov, ktorí majú tú výhodu, že sa takpovediac narodili s angličtinou aj slovenčinou. Študovali sme na viacerých anglických a slovenských školách. Angličtina je v podstate náš druhý materinský jazyk. Preto jej nielenže excelentne rozumieme, ale dokážeme ju aj precízne preložiť do slovenčiny. Špecializujeme sa na hovorové, ale aj odborné texty z technickej angličtiny,medical english. Taktiež Vám dokážeme preložiť web-stránku, životopis, motivačné listy a veľa ďalších. Všetky texty sú pred doručením ešte skontrolované odborníkom v technickej angličtine a má skúsenosť vyše 18 rokov s kontrolou a výučbou. Preto sa neváhajte spýtať či by sme Vám nepreložili Váš text. Pozrieme sa nato s nadšením a tak k Vám budeme aj pristupovať. U nás sú priority: -rýchlosť prekladu -kvalita,odbornosť,správnosť -cena aby vyhovovala kvalite našej práce aj zákazníkovým očakávaniam

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 11. 2015
hodnotenie 99.38%
predaj 0