placeholder

Kategórie

PROFI úprava fotografií podľa Vašich predstáv

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Očarte svet zábermi plnými života! Moja služba úpravy fotografií je kľúčom k dokonalým záberom, ktoré Vám vyčaria úsmev na tvári.

 

Úpravy:

-        korekcie farieb a kontrastov

-        zmena pozadia

-        odstránenie osôb/objektov z pozadia

-        retušovanie nedokonalostí

 

Moje služby dajú Vašim fotografiám nový život, zvýšia Váš WOW efekt a nechajú Vás vynikať v každom momente. Odhaľte krásu svojich záberov so mnou!

 

Cena je 10€/kus. 

V prípade väčšieho množstva fotografií rada poskytnem zľavu za balík služieb.

Inštrukcie

Prosím, pred objednaním služby mi pošlite správu, v ktorej opíšete svoje predstavy, Vaše požiadavky a očakávania. Následne sa spolu môžeme dohodnúť, ako budeme ďalej pokračovať. :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som Daniela, Vaša kreatívna sprievodkyňa vo svete dizajnu a správy sociálnych sietí. Pracujem ako freelancerka, ktorá sa vášnivo venuje vizuálnemu umeniu a stratégiám pre digitálne médiá. Môj prístup k práci je jednoduchý: spojiť Váš jedinečný príbeh s vizuálnou genialitou a stratégiou sociálnych médií, aby sme vytvorili nezabudnuteľný dojem. S mojou vášňou a skúsenosťami v oblasti dizajnu a digitálnych stratégií som pripravená priniesť Vášmu projektu nový rozmer a úroveň profesionalizmu. Každý projekt beriem ako jedinečnú príležitosť k vytvoreniu niečoho úžasného. Od tvorby vizuálnej identity a firemných log po stratégie obsahu na sociálnych sieťach, moja práca je spojená s presnosťou, kreativitou a pozornosťou k detailom. Spoločne môžeme vytvoriť nielen obrázky, ale aj príbehy, ktoré oslovia vašu cieľovú skupinu a zanechajú trvalý dojem. Nechajte svoju značku kvitnúť vo svete online s pomocou môjho profesionálneho prístupu a vášne pre vizuálnu komunikáciu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 5. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0