placeholder

Kategórie

PROFI správa FB a IG účtov

Prehľad

Cena139,00 €
Doručenie do29 dní
Počet
1

Popis

Máte pocit, že Vaše sociálne siete potrebujú nový impulz

Som skúsená manažérka sociálnych sietí a som tu, aby som Vám pomohla! 

 

V rámci ukážky mojej práce Vám ponúkam 3 posty, 2 stories a 1 reel ZDARMA podľa Vašich prianí.

Ak budete spokojní s mojou tvorbou, pripravím pre Vás cenovú ponuku na mieru

 

Nechajte svoje sociálne siete rásť a získajte nových fanúšikov s mojou odbornou pomocou. Všetky Vaše príspevky, vrátane reels a stories budú úplne prispôsobené Vašej značke.

 

Čo obsahuje základný balík:

-        12x post

-        4x story

-        Detailná analýza followerov

-        Plán obsahu na 30 dní vopred

 

Napíšte mi teraz a začnime spolupracovať! :)

Inštrukcie

Prosím, pred objednaním služby mi pošlite správu, v ktorej opíšete svoje predstavy, Vaše požiadavky a očakávania. Následne sa spolu môžeme dohodnúť, ako budeme ďalej pokračovať. :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som Daniela, Vaša kreatívna sprievodkyňa vo svete dizajnu a správy sociálnych sietí. Pracujem ako freelancerka, ktorá sa vášnivo venuje vizuálnemu umeniu a stratégiám pre digitálne médiá. Môj prístup k práci je jednoduchý: spojiť Váš jedinečný príbeh s vizuálnou genialitou a stratégiou sociálnych médií, aby sme vytvorili nezabudnuteľný dojem. S mojou vášňou a skúsenosťami v oblasti dizajnu a digitálnych stratégií som pripravená priniesť Vášmu projektu nový rozmer a úroveň profesionalizmu. Každý projekt beriem ako jedinečnú príležitosť k vytvoreniu niečoho úžasného. Od tvorby vizuálnej identity a firemných log po stratégie obsahu na sociálnych sieťach, moja práca je spojená s presnosťou, kreativitou a pozornosťou k detailom. Spoločne môžeme vytvoriť nielen obrázky, ale aj príbehy, ktoré oslovia vašu cieľovú skupinu a zanechajú trvalý dojem. Nechajte svoju značku kvitnúť vo svete online s pomocou môjho profesionálneho prístupu a vášne pre vizuálnu komunikáciu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 5. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0