placeholder

Kategórie

Tvorba tituliek k videu v SK/CZ/ENG/HU jazyku

profile icon
Beatric.Antal
(1)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
12,00 €
18,00 €
23,00 €

Popis

Potrebujete pútavé titulky do Vašich videí a nemáte čas ich vytvoriť? 

 

Rada Vám pomôžem s vytvorením tituliek do videa, ktoré Vám pomôže zaujať vašich sledovateľov, keďže titulky sú už nevyhnutnou súčasťou videí. V dnešnej dobe takmer 80% užívateľov pozerá videá bez zvuku a Vaše video si pozrú v tomto prípade len vtedy, keď bude mať titulky.

 

Služba zahŕňa tvorbu tituliek, ktoré zapadnú do štýlu a témy Vašej značky alebo videa. Cena zahrňa 2 verzie tituliek pre videá do 1 minúty. V prípade dlhších videí je možnosť doobjednať doplnkové služby. 

Inštrukcie

Pred objednaním služby mi prosím napíšte správu, aby sme vedeli prekonzultovať čo presne potrebujete.

 

Pošlite mi prosím video vo formáte MP4, MOV, alebo mi ho nazdieľajte cez URL linku. Tiež mi prosím pošlite informáciu o tom, akej farby majú byť titulky a v akom jazyku majú byť titulky (slovenčina, čeština, angličtina, maďarčina).

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Beatric. Mám vysokoškolské vzdelanie a som typ človeka, ktorý sa rád a neustále vzdeláva. V apríli 2024 som úspešne dokončila štúdium na Digitálnej Univerzite. Po 16 rokoch práce pre IT spoločnosť som sa rozhodla pracovať ako virtuálna asistentka. Pomáham spoločnostiam dosiahnuť ich podnikateľské ciele pomocou správy sociálnych sietí a cielenou reklamou. Okrem toho poskytujem aj zákaznícku podporu, administratívne a marketingové služby. Svoju prácu vykonávam profesionálne a zodpovedne. Úlohy spracúvam na dohodnutý termín. S klientmi sa snažím budovať vzťah založený na vzájomnej dôvere, aby sa nám spoločne dobre pracovalo a dosahovali sa požadované ciele. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada si s Vami prejdem čo potrebujete poriešiť a po vzájomnej dohode sa môžeme pustiť do práce. Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 4. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 0

Inzeráty od Beatric.Antal

Vytvorenie prezentácie
profile icon
Beatric.Antal

Vytvorenie prezentácie

do 3 dníod30,00 €
MailerLite - Newsletter na mieru
profile icon
Beatric.Antal

MailerLite - Newsletter na mieru

do 3 dníod20,00 €