placeholder

Kategórie

Ja spravím zadania Csharp aj dotNET alebo MSSQL prípadne na nižšej úrovni aj HTML či CSS

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Som programátor C#, .NET, MSSQL. Pozícii sa venujem viac ako 2 roky,  na úrovni junior+/medior. Viem spraviť jednoduché, či zložitejšie zadania v programovacích alebo skriptovacích jazykoch ako je napríklad C#, .NET, MSSQL, prípadne na nižšej úrovni aj HTML, CSS. Mám školské základy C, C++ a Java . 

Inštrukcie

V prípade otázok, či, a čo dokážem, prosím zašlite mail s tým čo potrebujete, a na základe zadania sa dohodneme, či vám/ti viem pomôcť :) Cena je za hodinu programátorskej práce aj s prípravou. Finálna cena bude dohodnutá na základe zadania. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som programátor C#, .NET, MSSQL. Pozícii sa venujem viac ako 2 roky, a tak si o sebe dovolím tvrdiť, že som na úrovni junior+/medior. Viem spraviť jednoduché, či zložitejšie zadania v programovacích alebo skriptovacích jazykoch ako je napríklad C#, .NET, MSSQL, prípadne na nižšej úrovni aj HTML, CSS. Mám školské základy C, C++ a Java . V prípade otázok, či, a čo dokážem, prosím zašlite mail s tým čo potrebujete, a na základe zadania sa dohodneme, či vám/ti viem pomôcť :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 3. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0