placeholder

Kategórie

Splň si svoje cestovateľské sny - Naplánujem dovolenku / výlet

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

… lebo nič nie je krajšie ako si plniť svoje sny! Prevediem ťa príjemným procesom kedy sa z tvojho sna bude stávať realita.

Rada ti pomôžem splniť si svoje cestovateľské sny v rámci sveta ale aj Slovenska :) 

- zorganizujem cestu za dobrodružstvom podľa tvojich preferencií, takže nemusíš hľadať najideálnejšie spojenia, ubytovania, tipy na výlety atď. 

- ukážem ti, že sa dá cestovať lacno, jednoducho a odnesieš si domov kopec zážitkov

- vytvorím ti itinerár, aby sa ti ľahšie orientovalo a budem s tebou v kontakte počas tvojej cesty v zahraničí alebo na     Slovensku (v prípade problémov a komplikácií)

cena: 5 € / h

Inštrukcie

Stačí, že vieš kam chceš zamieriť, poprípade ak nevieš rada ti odporučím nejaké miesta, ktoré aj mne počas cestovania vyrazili dych :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte! Považujem sa za dobrodružnú dušu, ktorú napĺňa spoznávať nové miesta a deliť sa o zážitky. Dobrodružstvo mám rada od detstva, odkedy ma rodičia ťahali na túry a na dovolenky do zahraničia. Posledných pár rokov som si začala plniť svoje cestovateľské sny, ako aj tie turistické, kedy som organizovala trasy, zháňala letenky a ubytovania na vlastnú päsť. Tak mi napadla myšlienka, žeby som s tým rada pokračovala a pomohla ľuďom, keďže sama viem, aká je to časovo náročná vec a nie každého to môže baviť. :) Na záver taký menší prehľad krajín, ktoré som navštívila (a ich ostrovné štáty): Česko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko, Chorvátsko, Taliansko (Sardínia, Lipari), Švajčiarsko, Belgicko, Holandsko, Nórsko, Francúzsko (Korzika), Grécko (Kréta), Španielsko (Malorka, Menorka, Kanárske o.), Portugalsko (Madeira), Turecko, Tunisko, Egypt, Maroko, Izrael, Jordánsko a Kanada.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 1. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0