placeholder

Kategórie

Štylistická jazyková korektúra v slovenskom jazyku

profile icon
AJDeutsch
(4)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Ponúkame Vám štylistickú jazykovú korektúru v slovenskom jazyku, ktorá je vyhotovená rodene hovoriacim s dlhoročnými skúsenosťami.

Jazyková korektúra (proofreading): skontrolujeme pravopis a gramatiku, opravíme všetky chyby vrátane preklepov, nesprávnej interpunkcie alebo nesprávnu vetnú konštrukciu. Okrem toho sa postaráme aj o štylistiku, aby bol text zrozumiteľný a pôsobil prirodzene.

Štylistická korektúra (transkreácia): kreatívna úprava textu, ktorá zahŕňa nielen opravu gramatických a pravopisných chýb, ale pozornosť je venovaná najmä štylistike. Môžeme text upraviť tak, aby zaujal cieľovú skupinu a prilákal potenciálnych zákazníkov. Je však dôležité zachovať význam a posolstvo textu.

Pre viac informácií o našich službách nás neváhajte kontaktovať.

S radosťou Vám odpovieme na vaše otázky.

Tešíme sa na našu spoluprácu!

Všetky ceny sú uvedené za 1 normostranu z prekladaného textu: 1800 znakov vrátane medzier, pokiaľ nie je dohodnuté inak.

Inštrukcie

V prípade záujmu sa budeme tešiť, ak nás budete kontaktovať. Po doručení textu Vám povieme cenovú ponuku a dobu dodania. Až po odsúhlasení obidvoch strán bude objednávka vyhotovená.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Už Vás nebaví učiť sa lámovo & neisto po nemecky? Nie ste si istí gramatikou pri písaní textov v nemčine? Už vás nebaví prekladať dlhé písania z nemčiny alebo do nemčiny? Potrebujete korektúru textov, článkov či diplomových prác v slovenskom jazyku? Sme dynamické duo so srdcom & zmyslom pre pochopenie zákazníkov, ktoré sa špecializuje na odborné preklady, korektúry textov & konzultácie pre jednotlivcov a skupiny v jazykovej kombinácií nemecký jazyk-slovenský jazyk.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 6. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0

Inzeráty od AJDeutsch

Odborné korektúry textov DE rodene hovoriacim
profile icon
AJDeutsch

Odborné korektúry textov DE rodene hovoriacim

(2)
do 1 dňaod6,00 €
Odborné preklady SK-DE rodene hovoriacim
profile icon
AJDeutsch

Odborné preklady SK-DE rodene hovoriacim

(2)
do 1 dňaod9,00 €