placeholder

Kategórie

Profesionálne vytvorenie popisov ku produktom v e-shope

profile icon
AGVA
offline

Prehľad

Cena3,00 €2,50 €bez DPH
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam profesionálnu tvorbu popisov ku produktom pre Váš e-shop. S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti e-commerce a správou e-shopu s výživovými doplnkami, zabezpečím jasné, zrozumiteľné a SEO optimalizované popisy, ktoré pritiahnu zákazníkov a zvýšia predaje. Každý produkt si starostlivo naštudujem a vytvorím popis, ktorý zdôrazní jeho výhody a jedinečnosť.

Cena je 2.50eur bez DPH za 1 produkt. Pre viac produktov ponúkam zvýhodnené balíčky.

Inštrukcie

Prosím, zašlite mi podrobnosti o produktoch, pre ktoré potrebujete popisy.

Dodacia lehota závisí od počtu produktov, ale štandardne popisy dodám do 2 dní. Ak potrebujete rýchlejšie dodanie, neváhajte ma kontaktovať a dohodneme sa.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Aneta a som absolventka Ekonomickej univerzity. Už niekoľko rokov pracujem v e-commerce, čo mi poskytlo cenné skúsenosti v oblasti online obchodu. Moje služby zahŕňajú tvorbu a úpravu fotografií, správu sociálnych sietí, tvorbu plagátov a prezentácií, písanie popisov na web, prácu v Shoptete, email marketing, online marketing a správu webových stránok a iné aktivity spojené s e-commerce. V každej z týchto oblastí sa snažím prinášať kvalitu a profesionálny prístup, aby som vám pomohla dosiahnuť vaše ciele. Som samostatná, organizovaná a verím, že úspech spočíva v detailoch a dôslednej práci. Vďaka môjmu ekonomickému vzdelaniu a skúsenostiam v e-commerce dokážem pracovať efektívne a s maximálnou starostlivosťou o každý detail. Som flexibilná, spoľahlivá a vždy sa snažím dodať prácu včas a v najvyššej kvalite.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 9. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0