Vypracovanie systému HACCP, Prevádzkového poriadku, Sanitačného poriadku
Prehľad
Popis
Každý prevádzkovateľ potravinárskeho podniku (výroba potravín, skladovanie potravín, manipulácia s potravinami, preprava potravín, predaj potravín a reštaurácie ) je povinný mať vypracovaný a zavedený systém HACCP, v slovenčine správnu výrobnú prax. Dokumentáciu vypracujem na mieru podľa požiadaviek klienta.
Odlíšte sa od konkurencie a preukážte, že ste si nesplnili len zákonnú požiadavku, ale že Vaše procesy v prevádzke sú pod kontrolou a pre zákazníkov zabezpečíte zdravotne nezávadné a bezpečné potraviny.
Ponúkam kompletný servis pre potravinárske prevádzky.
Vypracujem dokumentáciu systém HACCP, Prevádzkový poriadok a Sanitačný poriadok.
Ponúkam poradenstvo a consulting legislatívnych požiadaviek a ďalších informácií.
Mám 12 ročné praktické skúsenosti ako kontrolór,školiteľ, manažér kvality so širokým porfóliom potravinárskych prevádzok.
Vy podnikajte, o nič sa nestarajte.
Inštrukcie
V prípade záujmu Vám zašlem podklady na vypracovanie dokumentácie, nakoľko sú vypracované na mieru podľa typu prevádzky.
Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte, konkrétnejšie sa dohodneme a vytvorím Vám ponuku na mieru.
Hodnotenia
O predajcovi
Kvalite a hygiene potravín sa venujem profesionálne 15 rokov. Ponúkam vypracovanie kompletnej dokumentácie potrebnej k prevádzkovaniu ( systém HACCP, Sanitačný poriadok, Prevádzkový poriadok ), ktorá je spojená s poradenskou a konzultačnou činnosťou.